16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σημασία της πίστης και της προσευχής αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης σε χθεσινοβραδινές δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε πως «Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος και από τον κόσμο και από τη ζωή μου», ενώ ερωτώμενος αν έχει καταφέρει όλα όσα έχει ονειρευτεί στη ζωή του, τόνισε ότι: «Δεν τα έχω κάνει εγώ αυτά που έχω ονειρευτεί, έχουν γίνει. Ό,τι και να θέλουμε να κάνουμε, αν δεν υπάρχει η θεία βούλησις, δεν γίνεται, δεν γίνονται όλα από μόνα τους, πρέπει κάποιος να το θέλει πέρα από σένα».

Μάλιστα, στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής επισήμανε πως: «Κακώς ο κόσμος δεν προσεύχεται γιατί η ζωή είναι δοκιμασίες, ακόμη και σε αυτές πρέπει να λες «ευχαριστώ» και να δοξάζεις».

Όσον αφορά το «λουκέτο» που μπήκε πριν λίγο καιρό στο μαγαζί που εμφανιζόταν, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε: «Στενοχωρήθηκα αλλά δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο, άλλοι έφταιγαν εκεί. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εκ των έσω».

«Έγινα γνωστός μέσα από τις επιτυχίες μου»

Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και στο Mega, όπου αναφέρθηκε στις επιτυχίες που έχει κάνει τόσα χρόνια: «Στο σπίτι δεν υπάρχει χώρος να βάλω άλλους χρυσούς δίσκους. Σημασία έχει ότι ο κόσμος αγαπάει τα τραγούδια μου. Κοιτάζω να είμαι σωστός και να κάνω ωραία πράγματα. Ότι σπέρνεις, θερίζεις», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Όσον αφορά τις γυναίκες της ζωής του, Σταμάτης Γονίδης ανέφερε πως «η σύντροφος μου, είναι η πιο σωστή που έχω γνωρίσει. Είναι πάντα δίπλα μου. Δεν μου έχει λείψει ένας γιος. Μου αρέσει που έχω κορίτσια. Δεν θέλω γιο για να συνεχιστεί το επίθετο μου. Οι βασιλιάδες τα έλεγαν αυτά. Δεν είμαι βασιλιάς».

«Έγινα γνωστός μέσα από τις επιτυχίες μου. Θέλω την περίοδο των Χριστουγέννων, να βλέπω το δέντρο στολισμένο και το τζάκι αναμμένο», τόνισε κλείνοντας δίνοντας μία εικόνα για τα δικά του ιδανικά Χριστούγεννα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό