16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μπορεί να είναι δικαιολογία, επειδή δεν σε θέλω, να χρησιμοποιώ το οικονομικό», σχολίασε ο παρουσιαστής για την απομάκρυνση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Καυτικός ήταν και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όσον αφορά την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, έκανε και μια αντιπαραβολή για την λήξη της συνεργασίας της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και όλα αυτά που είχαν ειπωθεί περί budget.

«Μπορεί μια εκπομπή να χρειαστεί ενίσχυση και να αλλάξει αυτό με το budget στην πορεία. Ανάλογα με το πώς πηγαίνει μία εκπομπή – δεν θα πω τη λέξη «νούμερα» γιατί μάλλον έχει απαγορευτεί – μπορεί να χρειαστεί διαμόρφωση του budget. Δεν υπονοώ κάτι για τα νούμερα της Σίσσυς αλλά μπορεί να συμβεί», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε ως εξής:

«Η Σίσσυ εν ολίγοις είπε ότι δεν είναι δική της ευθύνη, είναι αποτέλεσμα των οικονομικών και το κανόνισε η εταιρεία. Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να αποφάσισε η εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι ότι εμείς είμαστε μέχρι εδώ, δεν χωράει κάποιος. Μπορεί να είναι δικαιολογία, επειδή δεν σε θέλω, να χρησιμοποιώ το οικονομικό.

Γιατί να είναι η Σίσσυ και η κάθε Σίσσυ αυτή που πρέπει να λογοδοτήσει; Αυτό είπε η Σίσσυ και έρχεται η Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) να αποκαλύψει ότι εμείς ξέραμε από το καλοκαίρι για κάποια κουβέντα».

«Δεν υπάρχει budget για τον Αλεξάνδρου και υπάρχει για τον Βασάλο;», ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Το ξεκινήσανε άνευ Βασάλου και άνευ… βασάνου και καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο», απαντά κλείνοντας το θέμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό