20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καθυστερεί η Alfa Romeo Tonale επειδή ο CEO δεν είναι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις της PHEV έκδοσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που η Alfa Romeo παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης του 2019 την Tonale, το όνομα της οποίας είχαμε διαρρεύσει παγκοσμίως εμείς στο Autoblog.gr πριν ακόμα αυτό γίνει επίσημα γνωστό, και απ’ότι φαίνεται η έκδοση παραγωγής του νέου μοντέλου της Μιλανέζικης εταιρίας θα καθυστερήσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με -τις μέχρι σήμερα- πληροφορίες, αυτή είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με το δεύτερο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo να γίνεται αρχικά διαθέσιμο στην -περιορισμένης παραγωγής- Launch Edition έκδοση, ώστε η μαζική διάθεση του να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2022.

Τελευταία νέα, όμως, αναφέρουν ότι ο νέος CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, ο οποίος τοποθετήθηκε μετά την δημιουργία της Stellantis και προηγουμένως κατείχε την ίδια θέση της Peugeot, δεν είναι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις της plug-in υβριδικής έκδοσης της Tonale. Πιο συγκεκριμένα, ο Imparato απαίτησε καλύτερες επιδόσεις από το υβριδικό σύνολο, γι’αυτό και το λανσάρισμα του μοντέλου θα καθυστερήσει κατά περίπου τρεις μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό