21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κάθε άντρας του ζωδιακού έχει και το τρωτό του σημείο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκεί πρέπει να πατήσεις για να τον φέρεις με τα νερά σου!

Όπως χαριτολογώντας λένε αρκετές γυναίκες, ο άντρας μέχρι τα 18 μεγαλώνει. Παραμένει ένα μεγάλο παιδί, με τις καλά του και τα κουσούρια του! Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, ακόμα κι ο Τσαλίκης το έχει παραδεχτεί, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι, όπως όλοι οι άνθρωποι, δεν επιδέχεται βελτίωσης.

Ακολούθα, παρακάτω τις συμβουλές μας, για να μάθεις πιο είναι το τρωτό του σημείο, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια τα καλά του στοιχεία. Σε προειδοποιούμε όμως, με κάποιους ίσως τα καταφέρεις, με κάποιους άλλους όχι.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το φλογερό ζώδιο είναι macho αρσενικό και σίγουρα εκνευρίζεται, όταν του λένε τι να κάνει. Αν θέλεις να του αλλάξεις μυαλά απλά ρίξ’ του το σαν ιδέα ή τσίγκλησε το φιλότιμό του. Αν μάλιστα μπορείς το κάνεις να φανεί σαν δική του ιδέα, ακόμα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιπαθεί οποιαδήποτε μορφή αλλαγής, εκτός αν του υποσχεθείς ότι ό,τι του προτείνεις θα τον κάνει ακόμα πιο χαλαρό και ευτυχισμένο. Σαν… μεταφύτευση ένα κάτι. Πείσε τον ότι σε μεγαλύτερη και ωραιότερη… γλάστρα θα αναπτυχθεί περισσότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό