21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θύμα επίθεσης ο ντράμερ των Def Leppard – Νεαρός τον πέταξε κάτω και τον χτύπησε στο κεφάλι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρικ Άλεν είναι ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ στην ιστορία καθώς παίζει μόνο με ένα χέρι, αφού το άλλο χέρι του έχασε μετά από τροχαίο ατύχημα το 1984

Θύμα επίθεσης από έναν νεαρό έπεσε ο ντράμερ του συγκροτήματος Def Leppard, Ρικ Άλεν, την ώρα που κάπνιζε έξω από ξενοδοχείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Ρικ Άλεν είναι ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ στην ιστορία, καθώς παίζει μόνο με ένα χέρι, αφού το άλλο χέρι του έχασε μετά από τροχαίο ατύχημα το 1984.

Οι Def Leppard βρίσκονταν στη Φλόριντα για να δώσουν συναυλία μαζί με τους Mötley Crüe και διέμεναν στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου και δέχθηκε την επίθεση ο Άλεν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ντράμερ βγήκε έξω για να καπνίσει ένα τσιγάρο και εντελώς ξαφνικά του επιτέθηκε ένας 19χρονος, ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από μία κολώνα και πετάχτηκε μπροστά του και άρχισε να τον χτυπάει, ενώ τον έριξε στο έδαφος και του χτυπούσε το κεφάλι, τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤΜΖ μία γυναίκα βγήκε από το ξενοδοχείο για να βοηθήσει τον Άλεν, ωστόσο δέχθηκε και εκείνη άγρια επίθεση από τον νεαρό ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Μάλιστα την άρπαξε από τα μαλλιά και την χτύπησε πριν διαφύγει σε κοντινό ξενοδοχείο.

Def Leppard’s one-armed drummer Rick Allen suffered a head injury after cops say he was violently assaulted by a teenager in an apparent sneak attack at a South Florida hotel. https://t.co/vljqgdQM1r

— TMZ (@TMZ) March 16, 2023

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ φέρεται να κατέστρεψε πολλά αυτοκίνητα σε παρακείμενο πάρκινγκ ο 19χρονος συνελήφθη, ενώ ο Ρικ Άλεν ζήτησε την ποινική δίωξή του για το περιστατικό.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ανάπηρου ενήλικα, σωματική βλάβη και εγκληματική βλάβη.

Μετά την καταβολή εγγύησης ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

Μάλιστα ο νεαρός ερωτήθηκε εάν γνώριζε σε ποιον επιτέθηκε και αν έχει ακούσει ποτέ κάποιο τραγούδι των Def Leppard, ωστόσο δεν έδωσε κάποια απάντηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό