16.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Θα πληρώνατε λιγότερο για premium streaming περιεχόμενο με διαφημίσεις;

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία έκδοση του HBO Max με διαφημίσεις θα γίνει διαθέσιμη στις ΗΠΑ αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2021. Η έκδοση αυτή θα κοστίζει περίπου 5 δολάρια λιγότερα από την έκδοση χωρίς τις διαφημίσεις.

Το μοντέλο που εφαρμόζει το HBO Max είναι ενδεικτικό της εμπορικής πολιτικής που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλες υπηρεσίες streaming, με σκοπό τους να ρίξουν την τιμή της μηνιαίας συνδρομής στις υπηρεσίες τους, αλλά χωρίς να χάνουν σε συνολικά έσοδα.

Οι διαφημίσεις στην έκδοση του HBO Max με την μηνιαία συνδρομή των 10 δολαρίων θα είναι περιορισμένες, ενώ δεν έχει γίνει σαφές εάν θα προσφέρεται το ίδιο περιεχόμενο με την έκδοση των 15 δολαρίων. Υπήρξε σκέψη να προσφερθεί και μία έκδοση με συνδρομή 5 δολαρίων, η οποία, όμως, θα ήταν γεμάτη διαφημίσεις. Φαίνεται ότι αυτή η ιδέα δεν έχει προχωρήσει.

Θα δούμε πόση εμπορική επιτυχία θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα, δεδομένου ότι η κάθε υπηρεσία streaming ανταγωνίζεται με τις άλλες όχι μόνο σε επίπεδο τιμών, αλλά και περιεχομένου.

Θα προτιμούσατε μία έκδοση της αγαπημένης streaming υπηρεσίας σας με λίγες διαφημίσεις έναντι χαμηλότερης μηνιαίας συνδρομής; Γράψτε μας ένα σχόλιο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό