35 C
Athens
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Τρεις υποψήφιοι μιλούν για τις ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησαν υποψήφιοι των κομμάτων στην εκπομπή «On Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής. 

Ειδικότερα καλεσμένοι ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ορέστης Ομράν, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής και η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, Κλειώ Χριστοπούλου.

Επί του θέματος των επικείμενων ευρωεκλογών ο Ορέστης Ομράν αναφέρθηκε στην ακρίβεια καθότι είναι ένα από τα βασικότερα θέματα που ταλανίζει τον Έλληνα πολίτη.

Ορέστης Ομράν: «Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η ακρίβεια»

Πιο αναλυτικά ανέφερε ότι «Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η ακρίβεια που ταλανίζει το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων και η ΝΔ το έχει αναδείξει. Συνεχίζουμε τη μάχη».

Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράλυτη κυβέρνηση»

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σχολίασε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναφέροντας ότι «Είναι μια παράλυτη κυβέρνηση. Όσα εξήγγειλε αποδείχτηκαν ψέματα. Δεν υπάρχει καμία θεραπεία με την ακρίβεια. Η ακρίβεια στραγγαλίζει το εισόδημα των εργαζομένων».

Κλειώ Χριστοπούλου: «Στενάζουν με τις τιμές που βλέπουν στο σουπερ μάρκετ»

Τέλος η Κλειώ Χριστοπούλου, σχολιάζοντας την εικόνα της κυβέρνησης απέναντι στην ακρίβεια δήλωσε ότι «Η εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάζει η κυβέρνηση με την ακρίβεια είναι προσβλητική απέναντι στον λαό. Στενάζουν με τις τιμές που βλέπουν στο σουπερ μάρκετ»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό