20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με κάμερα 144 Megapixel;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi είναι συνήθως η πρώτη εταιρεία στον κόσμο η οποία φέρνει στην αγορά κάμερες οι οποίες ενσωματώνουν αισθητήρες με περισσότερα megapixel. Ήταν για παράδειγμα η πρώτη εταιρεία που έφερε smartphone με κάμερα 48MP, μετά ακολούθησε το Note 8 Pro με 64MP και τέλος το Mi Note 10 το οποίο ενσωματώνει κάμερα 108MP. Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες, η Κινεζική εταιρεία ετοιμάζει ένα smartphone το οποίο θα ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 144 Megapixel.

Ενδιαφέρει επίσης: Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 10 Pro και Mi 10 στην Ελλάδα

Μία ακόμη εταιρεία η οποία φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα τέτοιο project είναι η Samsung και πιθανόν και αυτός ο αισθητήρας να αναπτυχθεί με τη συνεργασία των δύο εταιρειών όπως ακριβώς συνέβη και με τον ISOCELL Bright HMX 108MP.

Προς το παρόν, η ανάπτυξη ενός τέτοιου αισθητήρα βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ωστόσο το smartphone που λέγεται ότι θα ενσωματώνει μία τέτοια κάμερα ίσως ονομάζεται Mi CC10 ή Mi 10S Pro. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό