19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Kia teasάρει δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Kia έχει βγάλει στην αγορά εδώ και περίπου 2 χρόνια το EV6, ενώ έχει ήδη παρουσιάσει τα EV5 και EV9, δύο αμιγώς ηλεκτρικά SUV μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, αντίστοιχα. Ωστόσο, η κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά πρωτότυπα, σε μία ειδική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στη Ν. Κορέα, την οποία ονομάζει EV Day.

Αυτή διοργανώνεται σε ετήσια βάση και χρησιμοποιείται από την Kia για να παρουσιάσει τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της και νέες τεχνολογίες. Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση, η Kia έδωσε μια teaser φωτογραφία που περιλαμβάνει 5 μοντέλα με αναμμένα τα LED φώτα ημέρας τους. Στην αριστερή γωνία βρίσκεται το EV6 GT, στην δεξιά το EV9, ενώ στο κέντρο βλέπουμε το EV5.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο νέα concepts, τα οποία θα αποκαλυφθούν στις 12 Οκτωβρίου, με το ένα (δεύτερο από αριστερά) να φαίνεται ότι θα είναι το EV3, ήτοι ένα συμπαγές SUV, που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της Kia όσον αφορά τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της. Για το δεύτερο μοντέλο (δεύτερο από δεξιά), δεν υπάρχει καμία πληροφορία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό