16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Honda παρουσιάζει το Avancier facelift

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Honda Avancier κυκλοφορεί στην αγορά της Κίνας από το 2016 και πωλείται μέσω της κοινοπραξίας Guangqi Honda Automobile (GAC Honda). Τώρα η εταιρία παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Avancier που φέρει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέες απολήξεις εξατμίσεων, επανανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες αλουμινίου και νέα εξωτερικά χρώματα.

Το μήκος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί στα 4.858 χιλιοστά και στο εσωτερικό συναντάμε νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone, ηλεκτρικά ελεγχόμενη πόρτα πορτμπαγκάζ, νέο ηχοσύστημα και καλύτερο σύστημα καθαρισμού αέρα.
Εξοπλίζεται με τον 1.500άρη turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 196 ίππων, αλλά και με τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 276 ίππων. Ο πρώτος κινητήρας συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο δεύτερος με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που μπορεί να συνδυαστεί και με σύστημα τετρακίνησης.

Στις σχετικές ειδήσεις η GAC Honda ανακοίνωσε πως απορροφά την πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Honda Automobile (China) από την 1η Απριλίου του 2020. Η Honda Automobile (China) ιδρύθηκε το 2003 και διέθετε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων στη Κίνα αποκλειστικά για εξαγωγή. Έγινε εξ’ολοκλήρου θυγατρική της GAC Honda το 2018. Το εργοστάσιο της εταιρίας θα μετονομασθεί σε Guangzhou Development District Factory.

Η νέα εταιρία θα κατασκευάζει το Accord για τη κινέζικη εγχώρια αγορά από τον Απρίλιο, ενώ παράλληλα θα συνεχίζει να παράγει και αυτοκίνητα που θα εξάγονται στο Μεξικό. Το Guangzhou Development District Factory έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 50.000 αυτοκινήτων, αυξάνοντας έτσι τη συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα της GAC Honda στα 770.000 αυτοκίνητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό