16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Brabus βελτιώνει τις Porsche 911 Turbo S, Taycan Turbo S και Rolls-Royce Ghost

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Brabus μας δείχνει τις προτάσεις που ετοίμασε για τις Porsche 911 Turbo S, Taycan Turbo S και Rolls-Royce Ghost. Ξεκινώντας από την 911 Turbo S, μηχανικά, υπάρχουν δύο πακέτα αναβάθμισης που κάνουν τον 3,8-λίτρων κινητήρα να παράγει 720 άλογα με 900 Nm ροπής και 820 άλογα με 950 Nm ροπής αντίστοιχα.

Στιλιστικά συναντάμε μπροστινό spoiler, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων διαμέτρου 10 εκατοστών η κάθε μια. Οι ζάντες είναι 21″ και 22″ και υπάρχει νέα αερανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 2 εκατοστά.

Στην Taycan Turbo S υπάρχει νέο bodykit αποτελούμενο νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από carbon, νέες ζάντες 22″, με την αερανάρτηση να μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 2 εκατοστά.

Τέλος, η Rolls-Royce Ghost αποκτά νέες ζάντες 21″ και 22″, carbon μπροστινό spoiler, carbon αεροτομή και carbon διαχύτη, νέες απολήξεις εξατμίσεων, νέα αερανάρτηση που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 3 εκατοστά και μηχανικά ο V12 biturbo κινητήρας παράγει 700 άλογα με 950 Nm ροπής.
Στο εσωτερικό και των τριών αυτοκινήτων συναντάμε νέες επενδύσεις και νέα διακοσμητικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό