16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Athens Kallithea των δέκα παικτών νίκησε την Ηλιούπολη, πρώτο τρίποντο της Καλαμάτας με Τερζή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Athens Kallithea επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε 2-1 της Ηλιούπολης στο Ελ Πάσο και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας που έχει χτίσει από τους διώκτες της. Σεφτέ στις νίκες για την Καλαμάτα με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο.

Η Athens Kallithea πέτυχε σημαντικό τρίποντο στη μάχη της άνοδο στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε 2-1 της Ηλιούπολης στο Ελ Πάσο για τη 18η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμός, με φάσεις και σκληρά μαρκαρίσματα ως είθισται σε ντέρμπι της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ματίγια στο 36′.

Η Ηλιούπολη απάντησε με τον Ντέτλερ στο 40ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα ότι υπήρχε οφσάιντ στη φάση και τον Παντελίδη, καθώς θεωρούν ότι ήρθε σε επαφή με την μπάλα όντας εκτεθειμένος. Η Ηλιούπολη είχε την ευκαιρία για την ανατροπή πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν το σουτ του Μπουσάι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Athens Kallithea να μένει με παίκτη λιγότερο στο 47′. Ο Μπουλούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που σκόραραν με τον Μουτίνιο στο 60ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μεχίας, Γιεβρέμοβιτς (75′ Μαρόττα), Μπουλούλης, Σίλβα (46′ Μουστακόπουλος), Ματίγια, Ντεμέτριους (50′ Μανθάτης), Βασιλόγιαννης (89′ λ.τ Τσιντώνης), Κυνηγόπουλος (46′ Μουτίνιο), Λουκίνας.

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος, Ράμος (81′ Κρέτση), Ασίγκμπα, Μπουσάι (54′ λ.τ Γκοτσούλιας), Μάντιτς (66′ Γιάννου), Παντελίδης (81′ Κόστα), Φρίμπονγκ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς (66′ Μπαρμπάρο), Ντέτλερ.

Η Καλαμάτα πήρε το πρώτο διπλό με τον Τόλη Τερζή

Η Καλαμάτα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τον Τόλη Τερζή στο τιμόνι, καθώς επικράτησε 2-0 του Τηλυκράτη στο γήπεδο της Ηλιούπολης (μιας και το “Πλάτων Γρηγόρης” της Λευκάδας κρίθηκε ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνα).

Οι Μεσσήνιοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιάννη Πασά στο 18ο λεπτό και ο Ματέους διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 48ο λεπτό. Η Καλαμάτα είναι στην πέμπτη θέση έχοντας 29 βαθμούς, ενώ ο Τηλυκράτης παραμένει σε δύσκολη θέση, έχοντας 15.

Τηλυκράτης (Γκέκας): Τζελέπης, Ρίζος, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος (70′ λ.τ Τεγούσης), Πέρεζ, Μπελεβώνης, Ντοναλντόνι, Τόσκα (54′ Σπανουδάκης), Φοφανά, Νιφορόπουλος (54′ Περιστέρης).

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καραϊσαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης (81′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (90′ Γρίβας), Μπαράλες (81′ Μορένο), Ελιβέλτο (75′ Ακόστα), Πασάς (90′ Κωστούλας).

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου

Διαγόρας – Ολυμπιακός Β’ 0-2
Γιούχτας – Αιγάλεω 2-0
Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά 0-2
Ιωνικός – Παναχαϊκή 3-1
Athens Kallithea – Ηλιούπολη 2-1
Τηλυκράτης – Καλαμάτα 0-2

Η βαθμολογία στον Β’ όμιλο

* Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 10 βαθμών

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό