18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Alfa Romeo Giulia GTAm σε coupe έκδοση [Rendering]

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο εντελώς υποθετικό σενάριο που η Alfa Romeo πρόσφερε την Giulia σε δίπορτη coupe έκδοση, η κορυφαία Giulia GTAm coupe θα ήταν όπως ακριβώς την βλέπεις στη συγκεκριμένη rendering φωτογραφία του Car Lifestyle.
Να θυμίσω πως η GTAm έκδοση είναι μια πιο σκληροπυρηνική και track-focused έκδοση της Giulia GTA. Μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους και σε αυτή, η αεροδυναμική έχει βελτιστοποιηθεί σε ακραίο επίπεδο, με το μοντέλο να διαθέτει νέου σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένο splitter, νέο πίσω προφυλακτήρα, κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις εξατμίσεων, μεγάλο διαχύτη και τεράστια πίσω αεροτομή.

Η Giulia GTAm είναι διθέσια, με την Alfa Romeo να έχει αφαιρέσει τα πίσω καθίσματα, τοποθετώντας στη θέση τους ένα roll cage, μια ειδική βάση που χρησιμεύει για να αποθηκεύονται τα κράνη και ένα πυροσβεστήρας. Υπάρχουν δύο bucket καθίσματα, ζώνες ασφαλείας 6 σημείων, ενώ έχουν γίνει και άλλες μετατροπές προκειμένου να μειωθεί το βάρος.
Μηχανικά φορά τον V6 Bi-Turbo 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 540 ίππων και η τιμή της στην Ιταλία ξεκινά από τις 180.000 ευρώ, στην Ολλανδία από τις 236.000 ευρώ και στην Αγγλία από τις 181.500 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό