18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Η 3η φορά που τράκαρε, είχε μείνει επτά μήνες σε κώμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια συγκλονιστική πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, που σχετίζεται με το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Μαρκόπουλο όπου ένας 27χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε με ταχύτητα σε κολόνες, δίπλα από το οδόστρωμα, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οικογενειακός φίλος της άτυχης κοπέλας, η οποία ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Mega και αποκάλυψε πως ο 27χρονος οδηγός είχε τρακάρει στο παρελθόν τρεις φορές.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο 27χρονος είχε μείνει σε κώμα επί επτά μήνες και επανήλθε, έπειτα από την εμπλοκή του σε  ένα προηγούμενο τροχαίο με μηχανή. «Σαν παιδί μου την είχα. Αυτός είχε ξανατρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν επτά μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανατρακάρει πάλι, με μια άλλη κοπέλα πάλι, με αυτοκίνητο. Και αυτή ήταν η τρίτη. Είχε τρέλα με την ταχύτητα, ναι. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του. Την αποτρέπαμε εμείς με αυτόν. Εντάξει είχε ερωτευτεί τελευταία. Τελευταία είχε μπλέξει με αυτόν. Κι από ό,τι ξέρω είχε τσακωθεί πριν από μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξαναβρούν. Έκλαιγε αυτός. Είχαν πάει για φαγητό και στο γυρισμό έγινε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οικογενειακής φίλος της 22χρονης.

«Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει»

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα της άτυχης κοπέλας κάνει λόγο για «δρόμο χωρίς γυρισμό». «Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω», τόνισε η μητέρα από το νοσοκομείο και πρόσθεσε: «Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της».

«Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μίλησαν». Όπως έγινε γνωστό, κανένας από τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες»

Στη συνέχεια η μητέρα της 22χρονης χορεύτριας αποκάλυψε πως ο 27χρονος συνήθιζε να τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μάλιστα είχε εμπλακεί «κανά δυο φορές» ακόμη τροχαία με πολύ άσχημη κατάληξη. Εκείνη είχε προτρέψει την κόρη της να σταματήσει τις επαφές με τον νεαρό, κάτι που είχε συμβεί.

Έκκληση για αίμα

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες, πρόσφατα τα ξαναβρήκανε και έγινε και το μοιραίο», είπε η μητέρα. Η μητέρα απηύθυνε έκκληση σε όσους μπορούν, να δώσουν αίμα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η ώρα ήταν 23:30 όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα και εκινείτο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν 27χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και μία 22χρονη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της Τροχαίας για αίτια του δυστυχήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό