15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η… χυλόπιτα του 10χρονου Ράσελ Γουέστμπρουκ στον Μάικλ Τζόρνταν – NBA

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σταρ των Ρόκετς θυμήθηκε μία απίστευτη ιστορία με αφορμή το “The Last Dance” σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Skype στον γνωστό παρουσιαστή Τζίμι Φάλον. Πρωταγωνιστής ήταν ο 10χρονος εαυτός του και ο Μάικλ Τζόρνταν, με την ιστορίαιστορία να δείχνει την αφέλεια ενός 10χρονου παιδιού.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστορία που μοιράστηκε ο Γουέστμπρουκ, όταν ήταν 10 ή 11 χρονών είχε πάει σε ένα καμπ του Μάικλ Τζόρνταν. Κάποια στιγμή λοιπόν είχε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία μαζί του και να πάρει αυτόγραφο, αλλά έριξε… χυλόπιτα στον “Air”! Ο λόγος; Όταν ήταν η σειρά της ομάδας του να βρεθεί με τον Τζόρνταν, ο ίδιος έπαιζε μονό και δεν ήθελε να σταματήσει!

Συγκεκριμένα, ο Γουέστμπρουκ περιέγραψε το σκηνικό ως εξής: “Ήμουν 10-11 χρονών και είχα πάει σε ένα καμπ του Τζόρνταν. Όταν τελείωνε το καμπ μπορούσες να πας να βγάλεις μία φωτογραφία μαζί του και να του δώσεις κάτι δικό σου να υπογράψει. Εγώ είχα μία μπάλα που μου έδωσαν οι γονείς μου.

Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, αλλά όταν ήρθε η σειρά της δικής μου ομάδας εγώ έπαιζα μονό. Ο προπονητής μου με φώναξε και μου είπε ότι θα χάσω την ευκαιρία να βγάλω φωτογραφία με τον Τζόρνταν και να πάρω αυτόγραφό του. Εγώ του είπα “εντάξει, μην ανησυχείς, δεν το χρειάζομαι αυτή τη στιγμή” και συνέχισα να παίζω!

Δεν πήγα και δεν έβγαλα φωτογραφία με τον Μάικλ Τζόρνταν ούτε πήρα αυτόγραφο. Απλώς συνέχισα να παίζω μπάσκετ μέχρι να τελειώσει το καμπ. Όταν γύρισα σπίτι η μητέρα μου με ρώτησε αν πήρα το αυτόγραφο και της είπα “όχι επειδή έπαιζα”. Όταν ήμουν παιδί δεν το σκεφτόμουν και είχα στο μυαλό μου ότι μπορούσα να το κάνω αργότερα”.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Γουέστμπρουκ βέβαια ξέρουν ότι αυτό που έκανε ήταν το πιο… Γουέστμπρουκ πράγμα που έχει κάνει, αφού από την φύση του ήταν πάντα πολύ ανταγωνιστικός.

Για την ιστορία, μπορεί ο Γουέστμπρουκ να μην πήρε αυτόγραφο, αλλά τον Τζόρνταν πλέον τον γνωρίζει προσωπικά, αφού είναι μέλος της “Jordan Brand” του “Air”.

Δείτε το VIDEO από την συνέντευξη του Γουέστμπρουκ, με την ιστορία για τον Τζόρνταν να έρχεται μετά το 2:25:

AP Photo/Kim Raff

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό