19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Σίτι απέρριψε πρόταση της Παρί για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ένας εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι, θέλει να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο, είχε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα αλλά στο παιχνίδι για την απόκτησή του και μάλιστα πολύ δυναμικά, μπήκε και η Παρί. Ο γαλλικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ στους Πολίτες, οι οποίοι αρνήθηκαν, μιας και αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια, όπως αναφέρει η Equipe.

Πάντως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, άνοιξε για τα καλά την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο μέσο, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν με το ζόρι στην ομάδα.

«Είναι παίκτης μας. Θέλουμε να είναι μαζί μας γιατί είναι πολύ σημαντικός. Δεν θέλω κανένας να είναι δυστυχισμένος, αλλά δεν θέλω να φύγει γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης.

Τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος είναι ένας από τους καλύτερους που είχα ποτέ. Σε κάθε διοργάνωση είναι ο καλύτερος παίκτης. Αν φτάσει μια προσφορά, απομένουν επτά ημέρες και αν φύγει ο Μπερνάρντο θα πρέπει να κοιτάξουμε στην αγορά και δεν είναι εύκολο», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό