16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Equipe για Λιβάι Γκαρσία και το ενδιαφέρον των Λανς και Μονπελιέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει “τραβήξει” προτάσεις στην ΑΕΚ, με την Ένωση να δίνει αρνητικές απαντήσεις και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην τον πουλάει. Η Equipe επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των Λανς και Μονπελιέ.

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe” επιβεβαιώνει ότι ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Λανς.

«Τον έχουν τσεκάρει και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν» αναφέρει η “Equipe” και υποστηρίζει πως -παρά τις αναφορές- η Λανς δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον επιθετικό της. Παράλληλα, αναφέρεται πως και η Μονπελιέ “κοιτάζει” τον παίκτη.

Θυμίζουμε ότι η Λανς πούλησε στη Λειψία τον Λοΐς Οπεντά και αναζητά τον αντικαταστάτη του 23χρονου Βέλγου στράικερ. Τις τελευταίες ώρες γράφτηκε στη Γαλλία πως η έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία, ύψους 17 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να απαντάει αρνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να διατηρεί το 40%. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άλλωστε, έχει τονίσει σε όλους τους τόνους ότι ο διεθνής επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο δεν είναι προς πώληση.

Ο Λιβάι Γαρφσία είναι ένα από τα πιο “βαριά χαρτιά” της ΑΕΚ και -σίγουρα- δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κάτω από 20 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό