22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Γάλλοι μπλέκουν τους ερυθρόλευκους με τον Παγέτ με αναφορά σε παλαιότερο ρεπορτάζ της Equipe

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ
22.07.2023 | 12:11

Ο Ντμίτρι Πάγετ
@ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Ντμίτρι Παγέτ αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό και γαλλικό δημοσίευμα συνδέει τον 36χρονο με τον Ολυμπιακό, κάνοντας αναφορά σε παλαιότερο δημοσίευμα της Equipe για τον Γάλλο.

Έπειτα από 326 παιχνίδια με τη φανέλα της Μαρσέιγ από το 2013, ο Ντμίτρι Παγέτ αποχαιρέτησε τη Μαρσέιγ, έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Πάμπλό Λονγκόρια δήλωσε: “Αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την περιπέτειά μας με τον αρχηγό μας. Εάν πρέπει να σε ορίσω με δύο λέξεις είναι ιδιοφυία και ταλέντο. Έχεις δώσει μεγάλη ικανοποίηση στους υποστηρικτές μας και σε όλους στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν”.

Γαλλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας “madeinmarseillais.ouest-france.fr” αναφέρεται στο μέλλον του και εμπλέκει σε αυτό τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, κάνει σύνδεση με ρεπορτάζ της Equipe στις αρχές του προηγούμενου μήνα που τόνιζε ότι ο παίκτης είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει πως ο Παγέτ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό από πριν αποχωρήσει από την ομάδα της Μασσαλίας και πως η Γαλατασαράι και άλλοι σύλλογοι έχουν επίσης στα ραντάρ τους τον 36χρονο μεσοεπιθετικό.

Με τη φανέλα της Μαρσέιγ μέτρησε 326 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 78 γκολ και 95 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό