16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Σίσσυ Φειδά λίγο πριν τα 49, έχει το σώμα που θα ζήλευε και η Emily in Paris

Ειδήσεις Ελλάδα

Σίσσυ Φειδά: Η χολιγουντιανή εμφάνιση της Φειδά σε επίδειξη μόδας, οι πόζες με μπικίνι και ο έρωτας για την κόρη της!

«Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει «θέμα» γιατί μία γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να τα δουλεύεις μέρα με την ημέρα. Σε λίγο θα γίνω 44 και νιώθω άνετα», έλεγε ακομπλεξάριστα το 2018 η Σίσσυ Φειδά και τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κάνει αυτή τη ζεν στάση της έμπνευση.

Σίσσυ αλά Emily in Paris

Στην πρόσφατη εμφάνιση της Φειδά στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, η διακοσμήτρια έβαλε το ίδιο σύνολο με την τηλεοπτική Emily In Paris, Lilly Collins και πόζαρε με σούπερ γραμμωμένα χέρια.

Οι εμφανίσεις της Φειδά είναι πάντα ξεχωριστές, ειδικά εκείνες που γίνονται σε fashion shows.

H μικρή Διώνη, η κόρη της Σίσσυς είναι σίγουρα ο λόγος που η διακοσμήτρια τρέχει παραπάνω και διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα. Η Φειδά ξεκίνησε και φέτος από νωρίς τα μπάνια στη θάλασσα και τις πόζες με μαγιό.

Η σχέση με την κόρη της:

«Η κόρη μου είναι όλη μου η ύπαρξη. Το ήξερα ότι όλα θα αλλάξουν με τον ερχομό του παιδιού. Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική. Ο μπαμπάς επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλείας όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα. Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να το κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν. Δυστυχώς πολλές φορές λόγω του φύλου μου αντιμετώπισα προσβλητικές, αγενείς και περίεργες συμπεριφορές. Όταν προσπαθεί κάποιος να μου επιβληθεί δείχνω με τον τρόπο μου ότι θα χάσει», έχει πει η Σίσσυ χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CsN8wVut8ECΟ γάμος της Φειδά:

Η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2014 με κουμπάρους τον συνέταιρο του γαμπρού, Γιώργο Δραγουμάνο και τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

«Ήταν πραγματικά ένας πανέμορφος γάμος. ήταν πιο όμορφος από ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Ήταν όμορφος γιατί είχαμε πολλή αγάπη. Είχαμε πολύ καλούς μας φίλους, δικούς μας ανθρώπους και συγγενείς που μας αγαπούν, που μας ξέρουν και δίπλα μας πάρα πολλά χρόνια, μια ζωή! Το εισπράξαμε αυτό από τον κόσμο. Μόνο γέλια και αγάπη!», είχε δηλώσει η Σίσσυ Φειδά η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για τη διαφορά 11 ετών που έχει με τον σύζυγό της:

«Δεν απογοητευόμουν, είχα κάνει και ψύξη ωαρίων εγκαίρως και ήμουν μια χαλαρή. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί σχεδόν δέκα χρόνια. Είμαστε άνθρωποι με πολύ έντονο ταμπεραμέντο και χαρακτήρα. Εξάλλου, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί λόγω της διαφοράς ηλικίας, αν δεν ήταν και εκείνος δυνατή προσωπικότητα.

Θεωρώ ότι είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι και ελπίζω να καταφέρουμε να πορευθούμε μαζί και στο μέλλον. Πάμε μέρα με τη μέρα, βήμα – βήμα, έχουμε την οικογένειά μας, το σπίτι μας, τις δουλειές μας, είμαστε μαζί συνέχεια. Όταν τον γνώρισα έμεινα λίγο στη διαφορά ηλικίας. Του είπα ότι δεν μου αρέσουν οι μικρότεροι. Eίχα αυτό το θέμα, είχα κάποιους ενδοιασμούς. Μετά μου έλεγαν ότι φαίνομαι μικρότερη, οπότε το ξεπέρασα».

https://www.instagram.com/p/CUmMpmNtoqu

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό