16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η πρώτη φετινή αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο με τους νέους κανόνες – «Ήταν σημαδιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γ. Λιανός εξήγησε αναλυτικά τι ισχύει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης

Αυλαία έριξε η πρώτη εβδομάδα για το Survivor 2024, το βράδυ της Τετάρτης, κλείνοντας αισίως τέσσερις ημέρες τηλεοπτικής προβολής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια αυλαία που θα έγραφε, ωστόσο, ένα όνομα μιας και θα υπήρχε η πρώτη αποχώρηση για αυτό τον κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στον τάκο του Survivor για την πρώτη αυτή εβδομάδα βρέθηκαν, ύστερα από τα αγωνίσματα ασυλίας και την πρόταση της MVP Ασημίνας Χατζηανδρέου, η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα. Για μία δηλαδή θα έπρεπε το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο να λάβει τέλος σε αυτό ακριβώς το σημείο του παιχνιδιού.

Έτσι, αφού Διάσημοι και Μαχητές ρίχθηκαν εκ νέου στη μάχη διεκδικώντας το αγώνισμα επάθλου, το οποίο και κέρδισε η κόκκινη ομάδα, ήρθε η ώρα για τις τέσσερις γυναίκες να δώσουν την ύστατη μάχη για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης. Κι αυτό μιας και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στον φετινό κύκλο του Survivor δεν υφίσταται ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για τον παίκτη που θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε… νύχτα τη Δώρα, την Ανδριάνα, την Ιωάννα και τη Μαριλίνα για να τους εξηγήσει τους όρους της δοκιμασίας αποχώρησης τους. Και οι τέσσερις μαχήτριες ρίχθηκαν με πάθος στη μάχη προκειμένου να μην αποχωρήσουν σε αυτό το σημείο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

«Με βάση την κατάταξη κάποια έχει τα καλύτερα και κάποια τα χειρότερα στατιστικά. Η κοπέλα με τα καλύτερα στατιστικά θα παίξει με αυτή που έχει τα χειρότερα στατιστικά. Και η δεύτερη θα παίξει με την τρίτη. Στις μονομαχίες θα κοιτάμε τα στατιστικά από την αρχή του Survivor και δεν θα είναι στατιστικά εβδομάδας. Η Δώρα θα παίξει με την Ιωάννα και η Μαριλίνα με την Ανδριάνα», εξήγησε και πρόσθεσε: «Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά έχει άλλον έναν άσσο στο μανίκι μπορεί να επιλέξει τον τελικό στόχο που θα αγωνιστούν όλες οι κοπέλες».

Στο τέλος της δοκιμασίας, όμως, η Ανδριάνα ήταν εκείνη που ηττήθηκε από τις τρεις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να δει και πρώτη την πόρτα της εξόδου από το Survivor.

 

Στο φινάλε του επεισοδίου που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (11/1), η Ανδριάνα συγκινημένη ανέφερε: «Σήμερα έχασα με 8-0 είναι σημαδιακό για τις οκτώ ψήφους που πήρα στην ψηφοφορία. Ήταν σημαδιακό. Δεν θέλω να φύγω, αλλά δεν μπορώ και να μείνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό