18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Ειδήσεις Ελλάδα

Λαμπερή και χαμογελαστή, η Κατερίνα Στικούδη, έκανε την Παρασκευή το βράδυ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου τους, ο οποίος γεννήθηκε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Το όμορφο ζευγάρι, βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή και οι φωτογράφοι έσπευσαν να απαθανατίσουν την έξοδο τους. Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, ήταν και οι δυο ντυμένοι στις αποχρώσεις του μπλε, ενώ εκείνη εντυπωσίασε με την σιλουέτα της.

Κατερίνα Στικουδη – Βαγγέλης Σερίφης/Νdp

Κατερίνα Στικουδη – Βαγγέλης Σερίφης/Νdp

Κατερίνα Στικουδη – Βαγγέλης Σερίφης/Νdp

Οι δυο τους, παντρεύτηκαν το 2018, ενώ είναι μαζί εδώ και περίπου 10 χρόνια και εκτός από τον μικρό Νικόλα, έχουν αποκτήσει έναν ακόμη γιο, ο οποίος είναι 2,5 ετών και ονομάζεται Βύρωνας.

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και κανείς από τους δυο δεν παραλείπει να μιλά δημόσια με πολύ όμορφα λόγια για τον άλλον. Όπως πρόσφατα, που ο Βαγγέλης Σερίφης, την ημέρα της Γυναίκας, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία η Κατερίνα με το ένα χέρι της κρατούσε τον μικρό της γιο ο οποιος θήλαζε και με το άλλο διάβαζε ένα παραμύθι στον μεγάλο και έγραψε στην λεζάνατα: 

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας…. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό