20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μαρία Κίτσου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της για το ρόλο της στη νέα σειρά «Να με λες μαμά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου στο νέο κύκλο της «Μάγισσας» να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, σίγουρα όμως η ηρωίδα της στη σειρά του Alpha «Να με λες μαμά» θα είναι κάτι διαφορετικό!

Η νέα σειρά του Alpha “Να με λες μαμά” θα είναι μία μίνι σειρά, αποτελούμενη από 8 επεισόδια και θα πραγματεύεται την υπόθεση μιας μαθήτριας που κακοποιείται από τη μητέρα της και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού.

Μάγισσα – Η Κίτσου δίνει spoiler: «Απόγονος προσπαθεί να βρει απαντήσεις για ένα χάρισμα που…»

Όπως θα δεις κι εσύ η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή καθώς μέχρι τώρα τηλεοπτικά η ηθοποιός είχε υποδυθεί γυναίκες μιας άλλης εποχής.

Μέσα από αυτή τη σειρά έρχεται λοιπόν στο «σήμερα» και η εμφάνισή της θα συζητηθεί.

Δες την στη gallery

Photo 1/4

Μπορεί ο ρόλος της στο νέο κύκλο της «Μάγισσας» να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, σίγουρα όμως η ηρωίδα της στη σειρά του Alpha «Να με λες μαμά» θα είναι κάτι διαφορετικό! 

Photo 2/4

Στη Μάγισσα

Photo 3/4

Στις Μέλισσες 

Photo 4/4

Ο νέος της ρόλος στη σειρά Να με λες μαμά

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

«Η σειρά αφορά στη παιδική κακοποίηση, oπότε χάρηκα πολύ που μου ανέθεσαν αυτό το ρόλο. Τον αποδέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά και όρεξη. Υποδύομαι μία επιστήμονα, μία ορνιθολόγο, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι στο χωριό στο οποίο δουλεύει, κακοποιείται. Και αποφασίζει να το απαγάγει. Είναι κοινωνικό, έχει σασπένς, είναι αστυνομικό. Είναι ο Νίκος Μήτσας στο σενάριο, ο Αντώνης Αγγελόπουλος που έχω τη χαρά να συνεργάζομαι πρώτη φορά μαζί του, πρώτη φορά με φιλοξενεί ο Alpha. Με τη Ναυσικά (σ.σ. την το μικρό κορίτσι που υποδύεται την Ιωάννα) δέσαμε αμέσως. Με την πρώτη ματιά. Έχουμε τρομερή χημεία. Η Ναυσικά είναι ένα παιδί θαύμα. Είναι 9-9,5 ετών αλλά είναι σα να μιλάω με ενήλικα. Είναι μια εμπειρία το γύρισμα μαζί της», έχει πει η ίδια για τον ρόλο της.

Μαρία Κίτσου: Η ηλικία, ο ρόλος στη «Μάγισσα» & ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της

Μαρία Κίτσου: Η πρώτη της ανάρτηση ως Μάγισσα που συγκέντρωσε 198.000 likes

Nα με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου στον ρόλο της ζωής της – Όλα όσα θα δούμε

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό