18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Μπαρτσελόνα έχει προβάδισμα για τον Χάαλαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επόμενο δίμηνο αναμένεται ιδιαίτερα θερμό, όσον αφορά τα δύο μεγάλα μεταγραφικά ζητήματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα πάει ο Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ ή θα πειστεί να παραμείνει στην Παρί με ηγεμονικό συμβόλαιο; 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα γίνει και αυτός κάτοικος Μαδρίτης, θα τον πείσει ο Πεπ να υπογράψει στη Σίτι ή θα καταφέρει η Μπαρτσελόνα να τον κάνει δικό της; Ερωτήματα που θα απαντηθούν μέχρι το φινάλε της σεζόν, με την καταλανική εφημερίδα Sport να βάζει… φωτιά με αποκλειστικό της δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα έχει αυτή την στιγμή προβάδισμα για την απόκτηση του Χάαλαντ, καθώς μετά την συνάντηση του προέδρου της ομάδας, Χουάν Λαπόρτα με τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, οι δύο πλευρές ήρθαν αρκετά πιο κοντά. 

Η προσφορά των μπλαουγκράνα αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ για πενταετές συμβόλαιο, καλύπτει απόλυτα τα οικονομικά «θέλω» του Νορβηγού στράικερ, ο οποίος σε περίπτωση που ο Μπαπέ μετακομίσει στην Μαδρίτη, δεν καλοβλέπει την προοπτική της Ρεάλ.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η μάχη φαίνεται πως είναι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Σίτι που φυσικά διαθέτει ένα έξτρα προτέρημα που δεν είναι άλλο από την παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό