16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σιγουριά στην Αργεντινή για επιστροφή Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα την 1η Ιουλίου 2023, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ανέφερε στο Twitter η Βερόνικα Μπρουνάτι, Αργεντινή δημοσιογράφος που ήταν πάντα πολύ κοντά στο περιβάλλον του «ψύλλου».

Από την άλλη, ακόμη και η ίδια η Μπαρτσελόνα δεν έκλεισε ποτέ τις πόρτες για πιθανή επιστροφή του Μέσι στην Καταλονία.

«Πιστεύω και ελπίζω ότι το κεφάλαιο του Μέσι στη Μπάρτσα δεν έχει τελειώσει ακόμα», δήλωσε ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, το καλοκαίρι.

«Και νομίζω ότι είναι δική μας ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι αυτό το κεφάλαιο, το οποίο είναι ακόμα ανοιχτό και όχι κλειστό, θα έχει ένα πολύ καλύτερο τέλος από ό,τι είχε. Αν νιώθω χρέος απέναντί ​​του; Ως πρόεδρος της “Μπάρτσα” νομίζω ότι έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι του είμαι υπόχρεος, ναι».

Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο παριζιάνικος σύλλογος με επικεφαλής τον Αλ Κελαϊφί έχει ήδη κινηθεί με στόχο την ανανέωση της συμφωνίας κατά ένα χρόνο, με ανανέωση που θα κρατούσε τον Αργεντινό στη γαλλική πρωτεύουσα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

Στο τραπέζι, όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser τις τελευταίες ημέρες, θα γινόταν προσφορά 30 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν με οικονομικούς όρους πανομοιότυπους με το τρέχον συμβόλαιο, και με δυνατότητα παράτασης μέχρι το 2025, όταν ο Μέσι θα πλησιάζει τα 38 χρόνια.

Καθοριστική όμως θα είναι η βούληση του ίδιου, ο οποίος θα μπορούσε να επιλέξει τη «ρομαντική» υπόθεση της επιστροφής στην Καταλονία για να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη από όπου ξεκίνησε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό