21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Όταν λείπει ο Χάαλαντ υπάρχει ο Ντε Μπρόινε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι τόσο γεμάτη από ταλέντο που ήταν βέβαιο ότι κάποιο άλλο από τα αστέρια της θα έβγαινε μπροστά, όπως κι έγινε.

Οι «Πολίτες» ήταν ανώτεροι της Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ» αλλά χρειάστηκε το μεγαλειώδες φάουλ του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 49ο λεπτό για να αποτυπωθεί η διαφορά και στο αποτέλεσμα, που ήταν νίκη της πρωταθλήτριας με 1-0 και άνοδος στην πρώτη θέση, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ, η οποία αγωνίζεται αύριο.

Οι «Αλεπούδες» πάντως στάθηκαν άτυχες ακριβώς ένα λεπτό αργότερα, όταν σε σουτ του Γιούρι Τίλεμανς ο Έντερσον βρήκε λίγο την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, αποσοβώντας μια άμεση ισοφάριση.

Από εκεί και ύστερα, μοναδική στιγμή που ανησύχησε η φιλοξενούμενη Σίτι στο β΄ ημίχρονο ήταν στις καθυστερήσεις, όταν μια κεφαλιά-απόκρουση του Τζον Στόουνς βρήκε στο κεφάλι τον Ρούμπεν Ντίας κι έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Έντερσον, στο παραλίγο αυτογκόλ της χρονιάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό