21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η κόρη του Αναστασία διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πιο φανατική… Ρουβίτσα φαίνεται πως είναι η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά, Αναστασία. Απόδειξη τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την πρόσφατη επίσκεψη της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος pop star. Η όμορφη κοπέλα, βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα της και κυριολεκτικά τον αποθέωσε, αφού δεν σταμάτησε να τραγουδάει και χορεύει τις πιο γνωστές επιτυχίες του. Μάλιστα, κάποια στιγμή, άρχισε να του πετάει πανέρια με λουλούδια, την ώρα που τραγουδούσε.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και ανεβάζουν συχνά μαζί βίντεο τα social media που πάντα γίνονται viral. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, στο παρελθόν είχε αποκαλύψει και το ταλέντο της κόρης τους, όταν είχε ανεβάσει ένα βίντεο, όπου εκείνη τραγουδούσε. Πιο συγκεκριμένα, είχε μοιραστεί μια οικογενειακή έξοδο με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, όπου ήταν όλοι μαζί στο αυτοκίνητο, και τα τέσσερα παιδία τους που κάθονταν στις πίσω θέσεις τραγουδούσαν τους στίχους από ένα τραγούδι της Αννας Βίσση: «Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου».

Όσοι άκουσαν αυτό το βίντεο, ξεχώρισαν την φωνή της Αναστασίας, η οποία είναι μαγική. Φυσικά, αυτό ήταν κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο και από τους ακόλουθους του έλληνα σούπερ σταρ, οι οποίοι της έδωσαν τα συγχαρητήρια τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό