24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζοάο Κανσέλο παραχώρησε μία πραγματικά συγκλονιστική συνέντευξη στο ESPN και αποκάλυψε πως μέσα από τις πλατφόρμες των social media έχει δεχθεί αμέτρητες απειλές για την οικογένειά του, αλλά ακόμη και για την κόρη του που δεν έχει καν έρθει σε αυτόν τον κόσμο.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί έντονη κριτική μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League για το «ανούσιο», όπως το χαρακτηρίζουν, πέναλτι στο οποίο υπέπεσε πάνω στον πρώην «μπλαουγκράνα», Ουσμάν Ντεμπελέ, με την ομάδα του πίσω στο σκορ με 2-1, με τον ίδιο να ξεσπάει.

«Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου», ξεκίνησε τη σπαρακτική του εξομολόγηση, «σίγουρα δεν το λένε κατάμουτρα, γιατί θα υπήρχαν προβλήματα».

Οι απειλές θανάτου δεν αφορούν μόνο την αγέννητη κόρη του, αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά του: «Προσβάλλουν τη γυναίκα μου, τον γιο μου και την αγέννητη κόρη μου. Είναι σαφές ότι ο σημερινός κόσμος είναι σκληρός. Το να εύχεσαι τον θάνατο ενός μωρού είναι κάτι πολύ σοβαρό»!

Ο Πορτογάλος διεθνής ήταν διατεθειμένος να δεχτεί κριτική για το παιχνίδι του, αλλά όχι αυτή την προσωπική επίθεση: «Αν με κριτικάρουν ως παίκτη, όπως έκανε ο Φέρντιναντ, μπορεί να μου αρέσει ή όχι, αλλά αν μιλούν άσχημα για την οικογένειά μου… Ας μιλούν άσχημα για μένα ως παίκτη, αλλά όχι ως άνθρωπο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό