24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Τριμμάτης παρατάχθηκε βασικός με… την κόρη του αγκαλιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Κηφισιά, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playouts του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αμφότερες βρίσκονται σε τελείως διαφορετική κατάσταση, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της στη Super League 1 από τις πρώτες αγωνιστικές της τελικής φάσης της λίγκας, τη στιγμή που η ομάδα της Κηφισιάς «καίγεται» για βαθμούς αφού βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα προτελευταία (μόνο πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα), με 25 βαθμούς έναντι 29 του Βόλου που βρίσκεται στην ασφαλέστερη 12η θέση.

Το ματς επομένως έχει ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτήρα, ειδικά για τους φιλοξενούμενους, όμως αυτό που κέντρισε την προσοχή, έλαβε χώρα πριν την προγραμματισμένη σέντρα και δεν ήταν αμιγώς αγωνιστικής φύσης.

EUROKINISSI

Πρωταγωνιστής του σκηνικού ο Αντώνης Τριμμάτης ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο σχήμα του Ατρομήτου, μόνο που μπήκε στο γήπεδο… με παρέα. Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο για την επίσημη είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο, έχοντας στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη.

Αν μη τι άλλο επρόκειτο για μία ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική εικόνα, βλέποντας τον παίκτη των γηπεδούχων με το μικρό παιδί του, ενώ δεν είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίο προέβη σε αυτή την κίνηση, αν και τέτοιες εικόνες μόνο όμορφα συναισθήματα δημιουργούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό