21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα πόσοι συνάνθρωποί μας αγνοούνται

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόδοση ευθυνών για την ανείπωτη τραγωδία θα γίνει όταν πρέπει, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως αυτή την ώρα προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η εξάντληση όλων των δυνατοτήτων για τη διάσωση των πληγέντων.

«Ήδη θρηνούμε συνανθρώπους μας από την ανείπωτη τραγωδία, η οποία δυστυχώς δεν έχει τέλος. Το ελάχιστο που κάνουμε, είναι να είμαστε δίπλα στις οικογένειές τους, στις οποίες εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας» αναφέρει ειδικότερα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ανακοίνωσή του.

«Με πλήρη σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους, δεν είναι τώρα η ώρα της απόδοσης ευθυνών. Θα γίνει όταν πρέπει. Για εμάς προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η εξάντληση όλων των δυνατοτήτων και διαθέσιμων μέσων για τη διάσωση των πληγέντων συνανθρώπων μας» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνει:

«Δεδομένου, ότι ο Γολγοθάς που βιώνουν οι οικογένειες των αγνοουμένων είναι τεράστιος, ζητάμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα και επίσημα, πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που αγνοούνται και εάν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό