17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Η συμπαράστασή μας στο δάσκαλο που εκπροσωπεί τη χώρα μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο…. πόλεμος ανακοινώσεων καλά κρατεί με αιτία τα όσα έχουν συμβεί εντός και εκτός παρκέ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της μεταξύ τους σειράς για τα Playoffs της EuroLeague.

Σειρά πλέον πήρε η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ η οποία υπερασπίστηκε την θέση του Εργκίν Αταμάν και καταδίκασε τις απειλές του προπονητή της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας και του Παναθηναϊκού AKTOR δείχνοντας τις ανακοινώσεις της EuroLeague κατά προπονητή συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής της ευρωπαϊκής λίγκας, η οποία έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «σκόπιμα παραπλανητικές και εσφαλμένες δηλώσεις» αλλά και για «απογοήτευση για την ανακοίνωση της ελληνικής ομάδας». Και όλα αυτά, σαν απάντηση της ανακοίνωσης της «πράσινης» ΚΑΕ για τη διαιτησία μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για τα Euroleague Playoffs την περασμένη Τρίτη (23/04).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης:«Καταδικάζουμε την απειλή κατά του προπονητή της Εθνικής μας Ανδρών, Εργκίν Αταμάν. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δάσκαλό μας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό