18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η κορυφαία βράβευση του ποδοσφαίρου από τον ΠΣΑΠΠ έρχεται αποκλειστικά στο ACTION 24

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ACTION 24, στο πλαίσιο της προβολής κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων και γεγονότων, θα μεταδώσει, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20:00, την βράβευση – θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα Βραβεία ΠΣΑΠΠ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών ΠΣΑΠΠ, όπως κάθε χρόνο, αναγνωρίζει και βραβεύει τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες που ξεχώρισαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, σε Super League 1, A’ Κατηγορία Γυναικών και Super League 2, σε μια ειδική εκδήλωση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 20:00, με ζωντανή και αποκλειστική κάλυψη από το ACTION 24. 

Οικοδεσπότες της κορυφαίας εκδήλωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας, οι οποίοι θα αναδείξουν στιγμές και θα εστιάσουν σε ανθρώπους που ξεχώρισαν με τη δράση τους στους αγωνιστικούς χώρους, με ενέργειες που πολλαπλασιάζουν τα θετικά μηνύματα του αθλητισμού, ενώ η Βάλια Πηλιανίδη, θα έχει αποκλειστικά ρεπορτάζ από τα παρασκήνια των βραβεύσεων.

Η προβολή της «42ης Γιορτής ΠΣΑΠΠ» εντάσσεται στο πλαίσιο της στήριξης του ACTION 24 στον ελληνικό αθλητισμό, με τη μετάδοση αγώνων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, την αποκλειστική μετάδοση της Elite League του μπάσκετ, την προβολή γεγονότων και αθλητικών εκδηλώσεων.

Ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και ποια η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια ανά κατηγορία για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπως ψηφίστηκαν και αναδείχθηκαν από τους και τις συναδέλφους τους σε Super League 1, Super League 2 και A’ Κατηγορία Γυναικών αντίστοιχα; Ποιοι απαρτίζουν την καλύτερη ενδεκάδα της Super League 1;

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαιριστή και της ποδοσφαιρίστριας έρχεται την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24 και του Flash.gr μέσω livestreaming.

Δείτε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20.00 την 42η γιορτή των κορυφαίων στο ACTION 24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό