23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Η Γιούλικα Σκαφιδά δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη», η Γιούλικα Σκαφιδά, σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής Happy day την Τετάρτη το πρώι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο κομμάτι που η ηθοποιός μίλησε για τον γιό της και ξεκαθάρισε πως δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια. Πιο συγκεκριμενα, η Γιούλικα Σκαφιδά είπε: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια».

Μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, τον λόγο πρώτα πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία είπε: «Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει», ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Δεν το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια και μπράβο της στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου».

Τέλος, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή. Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό