19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Γιουνάιτεντ Κ18 νίκησε με 9-1 τη Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρομερό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της 1ης κατηγορίας στην Κ18, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο γήπεδο της ακαδημίας στο Κέρκμπι, που δεν θα περίμενε μέχρι κι ο πιο φανατικός οπαδός των δύο ομάδων. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατατρόπωσαν τους αντιπάλους τους με 9 γκολ, δεχόμενοι, μόλις, 1, σκορ που δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την κόντρα των δύο συλλόγων, όλα αυτά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι των πρώτων ομάδων στην Premier League (07/04, 17:30).

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίθαν Γουίτλι, σημείωσε χατ-τρικ 45 λεπτών (12′, 15′, 57′) για τους φιλοξενούμενους, με τον πρώην παίκτη της Ντέρμπι, Τζέιμς Σκάνλον, να σκοράρει δις (1′, 62′). Άλλα δύο γκολ πρόσθεσε ο Μπιανκέρι (69′, 83′), ενώ από ένα είχαν οι Γουίλιαμς (25′) και Μίσιν (88′). Το γκολ της τιμής για τους «ρεντς» πέτυχε ο Μπράντσοου (32′). 

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μαρκ Μπριτζ-Γουίλκινσον, στερήθηκε των υπηρεσιών από οκτώ ποδοσφαιριστές από την ομάδα που κέρδισε την Άρσεναλ με 7-1 στο Κύπελλο Νέων Αγγλίας μόλις πριν δύο μήνες και αυτοί οι απόντες έγιναν έντονα αισθητοί.

Το αποτέλεσμα κρατά τους «μπέμπηδες» στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της Premier League, 13 βαθμούς μακριά από τη γειτονική Μάντσεστερ Σίτι. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχονται αντιμέτωπες στο «Ολντ Τράφορντ» το απόγευμα της Κυριακής (07/04).

Σε 20 αγώνες πρωταθλήματος, αυτή τη σεζόν, οι νεαροί της Γιουνάιτεντ έχουν κερδίσει 17 φορές και έχουν υποστεί μόνο μία ήττα. Οι οπαδοί της ομάδας δεν μπορούν παρά να ονειρεύονται μία εξαιρετική φουρνιά, που εκκολάπτεται σιγά-σιγά και σίγουρα θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην πρώτη ομάδα, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό