18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι αποκλείστηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Ίντερ Μαϊάμι η οποία μετράει ήδη αρκετές απώλειες στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ενώ τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/04) υπέστη και έναν αποκλεισμό.

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-2 από το πρώτο παιχνίδι με την Μοντερέι και με νέα ήττα, αυτή τη φορά με 3-1, αποκλείστηκαν από το Champions Cup, στην επόμενη φάση του οποίου συνεχίζει η ομάδα της Ουρουγουάης.

Η ομάδα της Φλόριντα δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων λέγοντας πρόωρο «αντίο» στο Κύπελλο Πρωταθλητριών της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, έχοντας κακή απόδοση η οποία κορυφώθηκε με την αποβολή του Τζόρντι Άλμπα στα τελευταία λεπτά αλλά και την εγκληματική ενέργεια του Λουίς Σουάρες.

Ο πολύπειρος Ουρουγουανός στράικερ θυμήθηκε τον παλιό κακό εαυτό του υποπίπτοντας σε μια νέα αντιαθλητική ενέργεια, αφού έπιασε, «κλείδωσε» και γύρισε το χέρι του αντιπάλου του, Βίκτορ Γκούζμαν ο οποίος σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο και σφάδαζε από τον πόνο.

Ο ίδιος έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, την ώρα που ο Σουάρες όχι απλά δεν αντίκρισε κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά δεν σφύριξε την παραμικρή παράβαση εις βάρος της Ίντερ Μαϊάμι και του πολύπειρου επιθετικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό