20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Ίντερ έχει επαφή με τον Μέσι, σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μέσι δεν αποτελεί ένα απαγορευμένο όνειρο για την Ίντερ, επειδή η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τα πάντα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή.

Αυτό είχε δηλώσει ο πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μόλις πριν από μερικές ημέρες και ο Τύπος της Αργεντινής φρόντισε να δώσει συνέχεια στο θέμα, βάζοντας… φωτιά.

Από τη χώρα του ταγκό και συγκεκριμένα από το TNT Sports μεταδόθηκε ότι όχι μόνο είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον των «νερατζούρι» για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αλλά πως η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη!

«Ο Λέο έχει πρόταση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει στην πατρίδα, αλλά η Ίντερ πιέζει κι αυτό που είπε ο Μοράτι είναι αληθινό», διευκρίνισε ο δημοσιογράφος Καστίγια. «Η απόφαση ανήκει στον Μέσι, αλλά η Ίντερ εργάζεται γι΄ αυτό, είναι βέβαιο».

Η προσπάθεια των Ιταλών κινείται και σε άλλον ένα στόχο και συγκεκριμένα στο νέο ταλέντο από την Αργεντινή, τον 19χρονο Τιάγκο Αλμάδα της Βελέζ.

«Ένας γρήγορος παίκτης τεράστιας ποιότητας, που η Ίντερ διαπραγματεύεται για 25 εκατομμύρια. Το εγχείρημα είναι εφικτό, ο σύλλογος είναι πρώτης γραμμής και σκέφτεται και τους δύο Αργεντινούς για την επόμενη περίοδο» συμπλήρωσε ο Καστίγια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό