20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρότεινε στον Μέσι να ανανεώσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προτείνει στον Λιονέλ Μέσι ανανέωση της συνεργασίας, που λήγει το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ. 

«Νιώθω καλά, πέρασα άσχημα στο παρελθόν, καθώς δεν κατάφερα να βρω τον εαυτό μου. Εφέτος, είναι διαφορετικά, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο παιχνίδι, νιώθω πολύ καλά και το χαίρομαι».

Αυτή η δήλωση του Μέσι, που την έκανε ευρισκόμενος στη Νότια Αμερική για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Αργεντινής, δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη.

Από την άλλη, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και προσωπικά ο πρόεδρός της, Ζοάν Λαπόρτα, θέλει να διορθώσει την αδικία εις βάρος του Αργεντινού σταρ, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον μεγάλο καταλανικό σύλλογο.

Δεν είναι μυστικό πως η διοίκηση των Καταλανών έχει κοστολογήσει το ενδεχόμενο και πρόσφατα ο οικονομικός αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», επισήμανε ότι ο σύλλογος μπορεί να αντέξει το βάρος της επιστροφής.

Πάντως, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER, η Παρί έχει καταθέσει πρόταση για ανανέωση ακόμη ενός έτους, με οψιόν για άλλον ένα.

Το σημαντικό στην υπόθεση είναι πως οι πρωτευουσιάνοι προσφέρουν στον Μέσι συμβόλαιο ίδιο με το τωρινό, ήτοι ετήσιες απολαβές περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, κι αυτό το ποσό είναι αμφίβολο αν μπορεί να το διαθέσει η Μπαρτσελόνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό