17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ηλέκτρα spoiler: Η Ηλέκτρα πυροβολεί τον Νικόλα

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Ηλέκτρα: Στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ1 οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Η δίκη για τη δολοφονία της Πόπης συνεχίζεται και όσο ο Νικόλας καταφέρνει να γλιτώνει, τόσο η Ηλέκτρα βασανίζεται στη σκέψη πως θα ξεφύγει και αυτή τη φορά.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Γιωργάκης καταθέτει εναντίον του Νικόλα και εκείνος καταρρέει και εκλιπαρεί την Τιτίκα να τον βοηθήσει για να γλιτώσει. Σύντομα φτάνει η ώρα της κρίσης του, καθώς πρέπει να παραστεί ενώπιον του δικαστηρίου. 0 άντρας καταθέτει και όσα λέει ανατρέπουν τα δεδομένα. Όμως δεν γνωρίζει ότι η Φιλιώ τον έχει ακολουθήσει κρυφά στο δικαστήριο, ανακαλύπτοντας τα ψέματά του. Παράλληλα, στην Αρσινόη όλοι προσπαθούν να προστατεύσουν την υγεία του Βρεττού, μιας και δεν πρέπει να μάθει την αλήθεια για τον γιο του καθώς θα επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Την ίδια ώρα, ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τη Φιλιώ να μην καταθέσει την αλήθεια, αλλά αυτή πράττει κατά συνείδηση και τελικά λέει όλα όσα γνωρίζει. Όμως ο άντρας, προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθερία του, κατορθώνει και συναντάει τον Βασίλη και τον εκβιάζει ν’ αλλάξει την κατάθεσή του και να δηλώσει ένοχος. Την επόμενη αέρα, η Ηλέκτρα ξυπνάει από ένα όνειρο που την επηρεάζει πολύ. Δεν μπορεί άλλο να μένει με σκυμμένο το κεφάλι και αισθάνεται πως δεν χωράει πια σε αυτόν τον κόσμο. Δεν αντέχει πλέον να σωπαίνει καλύπτοντας τον Νικόλα. Θέλει να τιμωρήσει τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή!

Έτσι, λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ 1, η γυναίκα βρίσκει το θάρρος, σηκώνει το όπλο και τον πυροβολεί τρεις φορές. Μόνο έτσι πιστεύει πως θα καταφέρει να απαλλαγεί από εκείνον αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό