17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ζίνι: Τα ενθαρρυντικά στοιχεία που δείχνει στις προπονήσεις του στα Σπάτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ανγκολέζος Ζίνι ανακοινώθηκε και επίσημα στις αρχές της εβδομάδας και είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, στη δεδομένα πιο ελπιδοφόρα προσθήκη της δεύτερης επαγγελματικής ομάδας του συλλόγου. Ο Ζίνι βρίσκεται στην ομάδα εδώ και ένα δίμηνο. Προπονούνταν κανονικά στα Σπάτα με τα υπόλοιπα παιδιά της ΑΕΚ Β καθημερινά, ωστόσο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημο αγώνα πριν την 1η Γενάρη. Πλέον με την υπογραφή του συμβολαίου του και την επίσημη ανακοίνωσή του είναι όλα έτοιμα προκειμένου να… αρχίσει να γράφει το κοντέρ από σήμερα κιόλας.

Τι έχει δείξει στις προπονήσεις

Αυτό που αναφέρει το ρεπορτάζ από την καθημερινή του παρουσία στις προπονήσεις της ΑΕΚ Β στα Σπάτα σε όλο αυτό το διάστημα είναι ότι είναι ένα σέντερ φορ που έχει για τα καλά την αίσθηση του γκολ. Τα τελειώματά του είναι φοβερά και κινείται καλά μέσα στην περιοχή, με και χωρίς την μπάλα ενώ έχει καλές υποδοχές και καλές πρώτες επαφές. Ένα ζήτημα που υπάρχει στην περίπτωσή του σε ότι αφορά την προσαρμογή του στην ομάδα είναι το πρόβλημα στην επικοινωνία, καθώς δε μιλάει καθόλου αγγλικά ωστόσο η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο τρόπου παιχνιδιού σε όλο αυτό το διάστημα έχει γνωριστεί για τα καλά με τους συμπαίκτες του και μπορεί να «συνεννοηθεί» ποδοσφαιρικά μαζί τους. 

Με το -μακροπρόθεσμο- βλέμμα στην πρώτη ομάδα

Η εικόνα του Ζίνι στα Σπάτα δείχνει σε πρώτη (και σίγουρα πρώιμη φάση) ότι οι ικανότητές του δεν έχουν… ταβάνι την ΑΕΚ Β. Άλλο, βέβαια, οι προπονήσεις και άλλο οι επίσημοι αγώνες, ειδικά σε μια ομάδα όπως η δεύτερη της «Ένωσης» που έχει ένα θεματάκι προκειμένου να καταφέρει να ταϊσει τον φορ της. 

Το who is who

Ο Ζίνι είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι -τα τελευταία δύο χρόνια- διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Ανγκόλα (7 συμμετοχές – 4 γκολ) και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Clube Desportivo 1º de Agosto στη μεγάλη κατηγορία της Ανγκόλα.

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό