16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εσύ τι θα φορέσεις στο video-call με τον σύντροφό σου;

Ειδήσεις Ελλάδα

Είπαμε… οι μέρες είναι δύσκολες. Πόσο μάλλον εάν ο σύντροφός σου είναι μακριά και δεν έχεις τη δυνατότητα να τον βλέπεις συνέχεια. Το video call λοιπόν είναι μια κάποια λύση.

Σκέφτεσαι κάθε φορά που έρχεται η ώρα να μιλήσεις διαδικτυακά με τον σύντροφό σου, τι θα φορέσεις για να είσαι περιποιημένη αλλά ταυτόχρονα και λίγο σέξι; Υπάρχουν πολλές επιλογές. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν χρειάζεται να ντυθείς κάπως ιδιαίτερα για αυτόν αλλά μόνο για να νιώθεις εσύ όμορφα.

Φόρεσε ένα slip dress

Μπορείς να το φορέσεις μόνο του, με t-shirt από μέσα, με ζακέτα ή φούτερ από πάνω, με sneakers ή πέδιλα… το αποτέλεσμα δείχνει άνετο και σέξι.

  

  

Φόρεσε μια σατέν φόρμα με πουλόβερ ή cropped top

Μια άνετη σατέν φόρμα δίνει ένα casual touch στο ντύσιμο σου. Αν τη συνδυάσεις και με ένα σέξι top μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

  

Ή ένα μαύρο φόρεμα

Είναι all time classic και μπορεί να γίνει πιο χαλαρό ή πιο κομψό ανάλογα με τις διαθέσεις. Με ζακέτα, φούτερ ή με τιράντες είναι μια ασφαλής επιλογή.

  

  

Και φυσικά το τζιν σου…

Μπορείς να είσαι cool και stylish με το αγαπημένο σου τζιν, φαρδύ ή στενό με ένα t-shirt, cropped top ή ένα statement μπλουζάκι. Τίποτα δεν είναι sexy από τον εαυτό σου!

    

  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό