19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Επικό βίντεο με Σβαμπ και Μουργκ να… προσπαθούν να μιλήσουν ελληνικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα επικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Σβαμπ και Μουργκ σε μια προσπάθειά τους να μιλήσουν ελληνικά. Οι αυστριακοί παίκτες του «δικεφάλου» έφθασαν στην χώρα μας πριν μια πενταετία και η Sky Sports της χώρας τους ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για ένα ειδικό αφιέρωμα στους δύο ποδοσφαιριστές που έχει να κάνει με την χώρα, τον ΠΑΟΚ αλλά και την… γλώσσα.

Το εν λόγο βίντεο που προκαλεί γέλιο, απεικονίζει τους δύο ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να μιλούν την γλώσσα μας. Εκτός των βασικών φράσεων που φαίνεται ότι έχουν μάθει πολύ καλά, χρησιμοποιούν και την… παγκοσμίως γνωστή λέξη που ακούγεται από κάθε ξένο, που έχει επισκεφθεί την Ελλάδα με τα αποτελέσματα να προκαλούν το γέλιο των πάντων.

Η αλήθεια είναι ότι εάν και το προσπάθησαν να μιλήσουν στα ελληνικά, μετά από λίγο το ξανά γύρισαν στα γερμανικά, μιας και όπως να το κάνουμε η γλώσσα μας είναι λίγο δύσκολη. Τουλάχιστον προσπάθησαν!

Οι δύο παίκτες του «δικεφάλου» φαίνεται ότι αγαπούν πολύ την Ελλάδα και αυτό αποτυπώνεται τόσο μέσα από την πολυετή παρουσία τους στον ΠΑΟΚ αλλά και από την αίσθηση που δίνουν προς τον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα έχουν γίνει και αχώριστοι φίλοι, αυτό γίνεται και εμφανώς αντιληπτό από την χημεία που διατηρούν μεταξύ τους στην συνέντευξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό