19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επίσημο: Lamborghini Urus S – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα μέσα του περασμένου μήνα η Lamborghini αποκάλυψε την Urus Performante, η οποία βασίζεται στην ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου. Η τελευταία παρουσιάστηκε σήμερα και ονομάζεται Urus S, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο την “απλή” Urus.

Ξεκινώντας από τα μηχανικά, η Urus S κινείται από τον 4,0-λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα, με την απόδοση του να είναι ίδια με της Urus Performante, ήτοι στα 666 άλογα και 850 Nm ροπής. Για τα 0-100 χλμ/ώρα, το super-SUV χρειάζεται 3,5 δευτερόλεπτα (-0,1 δευτ. σε σχέση με το προ-facelift μοντέλο και +0,2 δευτ. από την Urus Performante), και για τα 0-200 χλμ/ώρα απαιτούνται 12,5 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 303 χλμ/ώρα, όταν η Urus Performante έχει 306 χλμ/ώρα.
Η Urus S ανακοινώνεται στα 2.197 κιλά (+44 κιλά Urus Performante), με την ιταλική εταιρία να αναφέρει η S έκδοση επικεντρώνεται περισσότερο στη πολυτέλεια και την κομψότητα, σε σχέση με τον ακραίο χαρακτήρα της Performante.

Αισθητικά, η S έχει μερικές σχεδιαστικές τροποποιήσεις σε σχέση την παλιά Urus, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μπροστινού προφυλακτήρα που διαθέτει στάνταρ μια προστατευτική ποδιά από ανοξείδωτο ατσάλι, βαμμένη σε μαύρο ματ. Ο πίσω προφυλακτήρας είναι επίσης νέος και έρχεται επίσης με μαύρο ματ κάτω τμήμα, μέσα από στο οποίο ενσωματώνονται οι απολήξεις της εξάτμισης που μπορούν να επιλεγούν σε ματ, γυαλιστερό μαύρο ή χρώμιο.

Επιπλέον, υπάρχει carbon καπό και οροφή και νέα σχέδια για τις ζάντες. Στο βασικό εξοπλισμό έχουν διάμετρο 21 ίντσες, αλλά προαιρετικά οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να τοποθετήσουν 22 και 23 ιντσών. Στο εσωτερικό, η βασική δομή του ταμπλό και η διάταξη των συστημάτων ελέγχου παραμένουν αμετάβλητα, αλλά υπάρχουν πολλές νέες επιλογές διακοσμήσεων και χρωμάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό