21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Lamborghini – Νέα εποχή, νέο σήμα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την… λαίλαπα του εξηλεκτρισμού, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και στην προοπτική μίας ανανέωσης του image του, όσο μικρής ή ασήμαντης κι αν είναι. Η Lamborghini λοιπόν, γίνεται η τελευταία σε μία αρκετά μεγάλη σειρά εταιριών που αποφάσισαν να σηματοδοτήσουν την μετάβαση τους στην εποχή του εξηλεκτρισμού με το φρεσκάρισμα του σήματος τους. Για την ακρίβεια, αν μιλούσαμε απλά για φρεσκάρισμα μπορεί να υπέθετες λανθασμένα ότι όλες αυτές οι εταιρίες (ενδεικτικά να αναφέρουμε την Opel, την Audi και την Porsche) έκαναν κάτι ριζικά διαφορετικό με τα λογότυπα τους. Η σωστή λέξη είναι απλούστευση και ακριβώς τον ίδιο δρόμο επέλεξε και η Lamborghini.
Θα μπορούσαμε να παίξουμε έναν γύρο “βρες τις διαφορές” αλλά αυτός θα ήταν αρκετά σύντομος και σχεδόν βαρετός καθώς το νέο σήμα της ιταλικής εταιρίας δεν διαφοροποιείται δραματικά από το προηγούμενο και πώς θα μπορούσε άλλωστε; Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και ο αγριεμένος ταύρος θα συνεχίσει να κοσμεί το καπό όλων των μελλοντικών μοντέλων της Lamborghini λειτουργώντας όχι μόνο ως σύμβολο της μάρκας αλλά και ως απεικόνιση του χαρακτήρα τους. Σύμφωνα με την εταιρία, το νέο σήμα εκφράζει καλύτερα το θάρρος, το αναπάντεχο και το αυθεντικό, όλα τους αξίες της “αποστολής” της Lamborghini όμως τι έχει αλλάξει στην πραγματικότητα;

Ελάχιστα. Το νέο σήμα απλοποιεί (με την έννοια ότι αφαιρεί) κάποιες από τις σκιές και τις λεπτομέρειες του παλιού ενώ το έντονο χρυσό χρώμα έχει δώσει την θέση του σε ένα πιο ήπιο και ενδεχομένως πιο κομψό, μπρονζέ. Αξίζει να αναφέρουμε δε, ότι οι σχεδιαστές της Lamborghini δημιούργησαν και μία νέα γραμματοσειρά που “συμβολίζει την ξεκάθαρη ταυτότητα της μάρκας” ότι κι αν σημαίνει αυτό. Το πρώτο μοντέλο που αναμένεται να… φορέσει το νέο σήμα της μάρκας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η plug-in υβριδική έκδοση της Urus που εικάζουμε πως θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της τους προσεχείς μήνες. Θα πρέπει να την πραγματοποιήσει καθώς θα την ακολουθήσει ο αντικαταστάτης της Huracan που είναι επίσης προγραμματισμένος για ντεμπούτο εντός του 2024! Επιστρέφοντας στο θέμα του νέου σήματος, αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο ταύρος θα εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας και στον ιστότοπο της άνευ… ασπίδας και λοιπόν περιγραμμάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό