15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επίσημο: Ο Zhou Guanyu ανανέωσε με την Alfa Romeo για το 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραμονές του GP στη Σιγκαπούρη η ομάδα της Alfa Romeo μόλις ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το συμβόλαιο της με τον Zhou Guanyu και για τη σεζόν του 2023.

Ο Κινέζος πιλότος στη πρώτη του σεζόν με την ιταλοελβετική ομάδα έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία, καθώς -με έξι Grand Prix να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος- έχει μαζέψει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 17η θέση του πρωταθλήματος οδηγών, έχοντας τερματίσει δύο φορές 10ος και μία 8ος.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσω ότι στα τέλη Αυγούστου και λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της εισόδου της Audi στην Formula 1 από το 2026, η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη συνεργασία της με την Sauber Motorsport στο τέλος της σεζόν του 2023, όταν και ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιο των δύο πλευρών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, σε πρόσφατη συνέντευξη του ανέφερε ότι η εταιρεία του δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μακροπρόθεσμο μέλλον της στη Formula 1. Ωστόσο, κυκλοφορούν φήμες ότι θα συνεργαστεί με την ομάδα της Haas.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό