16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επίσημη η επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο στην Ντόρτμουντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε… γνωστά λημέρια επέστρεψε ο Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ, ανακοινώθηκε από την Ντόρτμουντ, στην οποία θα αγωνιστεί ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Σάντσο είχε κάνει πράγματα και θαύματα όσο ήταν στην Μπορούσια και θεωρούταν ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στον κόσμο.

Ο ίδιος, είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2021 από την Ντόρτμουντ και είχε πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 85 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει όπως θα περιμένανε οι περισσότεροι και την τρέχουσα σεζόν δεν ήταν στα πλάνα του Έρικ Τεν Χάαγκ.

Με τους «κόκκινους διαβόλους» είχε 82 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ με την Μπορούσια 50 γκολ και 67 ασίστ σε 134 αναμετρήσεις. Ο Σάντσο ήταν χαμογελαστός κατά την παρουσία του και οι φίλοι του ποδοσφαίρου χάρηκαν που είδαν και πάλι τον ταλαντούχο Άγγλο ευδιάθετο. 

BVB has signed Jadon Sancho on loan until the end of the season ✍️

Currently with Manchester United, the loan contract runs until June 30th, 2024 🗓️ pic.twitter.com/j5At2fKx50

— Borussia Dortmund (@BlackYellow) January 11, 2024 Το «Yellow Wall» και η προσπάθεια να βρει τον καλό εαυτό του

Σίγουρα ο Άγγλος δεν έχει περάσει ευχάριστα τον τελευταίο χρόνο. Άμα κρίνουμε από τα όσα γίνονται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το θέμα της απόδοσής του, πρέπει να είναι καθαρά ψυχολογικό. Στην Ντόρτμουντ θέλει να κάνει μία νέα αρχή και να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό.

Προφανώς το γεγονός ότι θα παίξει στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» μπροστά από το περίφημο Yellow Wall, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει, είναι σημαντικό.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό