21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εμφανίζονται τα πρώτα benchmarks στο Geekbench

Ειδήσεις Ελλάδα

To iPhone 13 Pro κάνει την εμφάνισή του στα πρώτα benchmark tests και παίρνουμε μία καλή εικόνα για τις επιδόσεις του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει σαφής βελτίωση επιδόσεων σε σχέση με το iPhone 12 Pro.

Ένα από τα ισχυρά χαρτιά του iPhone 13 Pro παραμένει ο επεξεργαστής A15, για τον οποίο έκανε πολύ λόγο η Apple στο California Streaming event της. Όλα τα μοντέλα του iPhone 13 έχουν τον A15 Bionic στο εσωτερικό τους, αλλά υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την απόδοση της GPU.

Στα benchmark tests του Geekbench δοκιμάστηκε ο επεξεργαστής A15 με την GPU πενταπλού πυρήνα, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό των μοντέλων Pro και Pro Max. Το αποτέλεσμα των 14216 μονάδων του iPhone 13 Pro σε σχέση με τις 9123 μονάδες του iPhone 12 Pro δείχνει τεράστια βελτίωση προς το καλύτερο για το νέο μοντέλο.

Το setup στο εσωτερικό του iPhone 13 Pro είναι προσανατολισμένο προς την κατεύθυνση της ταχύτητας, καθώς ο γρήγορος επεξεργαστής, με την GPU και τα 6 GB μνήμης RAM κάνει την Apple να μιλά για ένα από τα πιο γρήγορα chips που κυκλοφορούν στον κόσμο των smartphones.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό