21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εμφανίζεται μεταλλικό dummy της συσκευής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίντεο στο YouTube με ένα μεταλλικό dummy αποκαλύπτει πολλά για το σχεδιασμό του επερχόμενου Samsung Galaxy S22. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς είναι οι κυρτές άκρες της οθόνης και η οθόνη με διαγώνιο 6.8 ιντσών.

Το dummy του Samsung Galaxy S22 αποκαλύπτει ότι το camera setup στο πίσω μέρος θα είναι τετραπλό, ενώ ο συνολικός σχεδιασμός θυμίζει σε αρκετά σημεία το Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Η έκδοση Ultra του S22 θα είναι εκείνη με την οθόνη 6.8 ιντσών, καθώς αναμένεται να υπάρχουν και άλλες εκδόσεις με μικρότερη οθόνη. Το διαμέρισμα της κάμερας στο πίσω μέρος είναι σχήματος P και έχει χώρο για τις τέσσερις κάμερες.

Πολλά έχουν γραφτεί για το γεγονός ότι το Samsung Galaxy S22 θα έχει ειδικό χώρο στο πλαίσιό του για να φιλοξενεί το S Pen, αλλά στο dummy που κάνει την εμφάνισή του στην τελευταία διαρροή δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για αυτό. Παρόλα αυτά, σημειώνεται για ακόμα μία φορά η φήμη ότι η Samsung θα βάλει το S Pen σε ειδική θήκη στο S22 Ultra.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό