16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελικόπτερο «κρεμιέται» σε ταράτσα και γλιτώνει τη συντριβή

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η πτήση ενός ελικοπτέρου στο Μεντεγίν της Κολομβίας, όταν ο πιλότος έχασε τον έλεγχο.

Βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα δείχνει το ελικόπτερο να κινείται ανεξέλεγκτα και να πέφτει. Κατάφερε όμως να συγκρατηθεί την τελευταία στιγμή και να «κρεμαστεί» σε ένα κτίριο πριν πέσει στο κενό.

Ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης και τέσσερις επιβάτες, μεταξύ των οποίων ένα άτομο με υπηκοότητα ΗΠΑ και Κολομβίας, επέζησαν, όπως ανέφερε η Daily Mail. Ένας από τους επιβάτες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο αριστερό πόδι και εκδορές.

Το ελικόπτερο Bell 206 πραγματοποιούσε τουριστική πτήση όταν ξαφνικά άρχισε να περιστρέφεται εκτός ελέγχου. Στη συνέχεια έπεσε προς το έδαφος αλλά εγκλωβίστηκε μεταξύ του κτιρίου και μιας κεραίας.

«Όταν άρχισε να ανυψώνεται δεν μπορούσε να το κάνει σωστά», δήλωσε επιβάτισσα και πρόσθεσε ότι «το ελικόπτερο άρχισε να περιστρέφεται πολύ γρήγορα ενώ είπαμε: “Θα πεθάνουμε εδώ μέσα”».

Η ίδια είπε ότι οι διασώστες τους έδωσαν οδηγίες να μην κουνηθούν καθόλου για να τους βγάλουν έξω.

Σημειώνεται ότι η πτήση με ελικόπτερο διατίθεται ως έξτρα υπηρεσία από εστιατόριο στο Μεντεγίν της Κολομβίας. Οι πελάτες χρεώνονται περίπου 73 δολάρια για μια πτήση 12 έως 15 λεπτών από το αεροδρόμιο ως το εστιατόριο, όπου τους υποδέχονται με ένα κοκτέιλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό