21.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία στο ντέρμπι γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλο το ντέρμπι γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας γυναικών. Οι «πράσινες» κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο μέρος, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε, και μάλιστα λίγο έλειψε για να «κλέψει» και την νίκη. «Παρατείνεται» η… απονομή στον «δικέφαλο» που βρίσκεται μόλις μια… ανάσα μακριά από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Οι παίκτριες των δύο ομάδων εμφανίστηκαν στο αγωνιστικό χώρο φορώντας  συγκλονιστικά μπλουζάκια, με μήνυμα ενάντια της βίας κατά των γυναικών, σε μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση, συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μοιρασμένα για τις δύο ομάδες, και σε χαμηλό τέμπο. Καμία εκ των δύο δεν είχε κάνει την αξιόλογη ευκαιρία, μέχρι και το 20ο λεπτό στο παιχνίδι. Στο 30 ήρθε το πρώτο γκολ του παιχνιδιού και το προβάδισμα για τις «πράσινες» από την άσπρη βούλα. Η Σπυριδωνίδου, κέρδισε το πέναλτι και ήταν και εκείνη που το εκτέλεσε εύστοχα για την ομάδα της κάνοντας το 1-0 στο παιχνίδι.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει δίχτυα για να ισοφαρίσει το ματς. Μια πολύ σημαντική ευκαιρία χαμένη στο 47ο λεπτό με την Μήτκου, να αστοχεί από ευνοϊκή θέση και να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 1-1.

Στο 54ο λεπτό ωστόσο ο «δικέφαλος» του βορρά κατάφερε και σκόραρε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, από στημένη μπάλα. Το φάουλ εκτελέστηκε και στην συνέχεια η Χαλατσογιάννη με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής «κεραυνοβόλησε» τα δίχτυα της κίπερ του Παναθηναϊκού σημειώνοντας το 1-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό