16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος εν ζωή’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
27.12.2023 | 16:07

Ο Ράσμους Χόιλουντ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League
@2023 AP IMAGES/DAVE THOMPSON

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράσμους Χόιλουντ, μετά το νικητήριο γκολ του, που υπέγραψε τη μεγάλη ανατροπή των Κόκκινων Διαβόλων κόντρα στην Άστον Βίλα το βράδυ της Τρίτης (26/12).

Πρώτος σκόρερ στο Champions League με πέντε γκολ σε έξι συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά “άσφαιρος” μετά από 14 αγώνες και περισσότερα από 1000 αγωνιστικά λεπτά στην Premier League.

Ο λόγος για τον Ράσμους Χόιλουντ, που με το δικό του τέρμα έδωσε τους τρεις βαθμούς στο σύνολο του Έρικ τεν Χαχ, υπογράφοντας, παράλληλα, τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα (3-2). Πλέον, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αισθάνεται “ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος εν ζωή”.

“Πέρασε καιρός, αλλά είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη ζωή αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να δείτε και τους πανηγυρισμούς. Πιστέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε επίσης πολύ χαρακτήρα”, ανέφερε αρχικά ο Δανός επιθετικός.

“Έχω σκοράρει μερικά γκολ στο Champions League. Χαίρομαι που πέτυχα το πρώτο στην Premier League και ελπίζω να μπορέσω να χτίσω πάνω σε αυτό”, συμπλήρωσε ο 20χρονος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Αταλάντα έναντι του ποσού των 75.000.000 ευρώ, με στόχο να γίνει το σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό