16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Διπλή διάψευση Μέσι στα σενάρια από την Αργεντινή

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε διπλή διάψευση της «είδησης» ότι βρίσκεται σε επαφή με την Ίντερ προέβη ο Λιονέλ Μέσι, προς τους 147 εκατομμύρια οπαδούς του στο Instagram. 

Σε μια ήσυχη στιγμή έντονης οικογενειακής ζωής, ο Αργεντινός σούπερ σταρ αισθάνθηκε την ανάγκη να εκτονώσει τις δύο υποτιθέμενες «βόμβες» του τηλεοπτικού καναλιού της Αργεντινής TNT. 

Η πρώτη αφορά τις διαπραγματεύσεις με την Inter. «Ο Τιάγκο Αλμάδα θα πάει στην Ίντερ μαζί με τον Λιονέλ Μέσι», είχε αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο. Η απάντηση: «Ακόμη κι αυτά που είπαν σε αυτό το μέσο ενημέρωσης πριν από λίγες εβδομάδες, για τη Νιούελς, ήταν ψεύτικο. Ευτυχώς κανείς δεν τους πιστεύει». 

Η αναφορά του «ψύλλου» έγινε για μια άλλη είδηση που είχε δώσει ο ίδιος δημοσιογράφος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Μέσι διαπραγματευόταν να επιστρέψει στο σύλλογο όπου πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Η δεύτερη «είδηση» στην οποία τοποθετήθηκε ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντάς την ψευδή, αφορά τον Ροναλντίνιο, ο οποίος αποφυλακίστηκε και τελεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ασουνσιόν της Παραγουάης. 

Η μεταφορά της εγγύησης προς το δικαστήριο της Παραγουάης φαίνεται ότι ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη και κάποιος είχε πει ότι πιθανόν ο Μέσι να είχε πληρώσει. Η ιστοσελίδα του TNT είχε προχωρήσει ακόμη περισσότερο, θέτοντας το ερώτημα «Θα επιστρέψουν για να παίξουν μαζί;». 

Δεν είναι γνωστό ακριβώς πού, καθώς αυτό ουδέποτε διευκρινίστηκε από τον ιστόποπο, όμως εκείνο που παραμένει είναι πως ο Λιονέλ Μέσι δεν πλήρωσε για να βγει από τη φυλακή ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα και ο αδελφός του, Ρομπέρτο Ασίς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό